Project Description

Consultoria

Consultoria
Projecte Compassats
Singular. Música y Alzheimer

Coordinació de la comunicació del projecte Compassats, una iniciativa desinteressada creada per la musicoterapeuta clínica Mónica de Castro, de la consultoria Singular. Música y Alzheimer, amb el suport de més de 20 entitats i organitzacions de l’àmbit de la salut i de la cultura.

La iniciativa s’ha posat en marxa per fer arribar música -aportada a partir de gravacions realitzades per músics i cantants voluntaris- i d’activitats musicoterapèutiques per afectats d’Alzheimer i els seu cuidadors durant el confinament pel coronavirus COVID19.

D’entre les organitzacions que hi donen suport destaca l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Taller de Músics, Alzheimer Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Families de la Generalitat de Cataunya, la Fundació Pasqual Maragall, Fundació ACE, la Societat Catalana de Gestió Sanitària, la Fundació Catalunya la Pedrera i la Federació Catalana d’Associacions de Familiars amb Alzheimer (FAFAC), entre d’altres.

En el marc del projecte, s’ha donat suport en l’estratègia de comunicació, amb l’obertura de canals de comunicació propis (web, Facebook, Twitter i Youtube) i s’ha dissenyat tota l’estratègia de difusió coordinada amb totes les organitzacions que formen part de la iniciativa.

També es dinamitzen les xarxes socials i la difusió del projecte en mitjans de comunicació, a través de serveis de gabinet de premsa.

Client: Singular. Música i Alzheimer
Any: Des de 2019
Categoria: Responsabilitat social corporativa. Consultoria, gabinet de premsa, continguts i comunicació online

Projecte anterior
Projecte següent