Comunicació al detall

  • Part petita o subordinada d’un tot
  • Acte amb que hom demostra atenció, generositat, etc.
  • Relació minuciosa, circumstanciada
  • En petites quantitats

Som

Escoltem la realitat cada client, l’acompanyem per comprendre i adaptar-nos a les seves necessitats i oferim idees de comunicació al detall.

Treballem per a empreses, organitzacions, entitats, institucions i professionals que vulguin millorar la seva comunicació i imatge, oferint solucions personalitzades, dirigides a cada client, on l’adaptació, la qualitat, el coneixement, la proximitat i la comunicació a la mida siguin el segell de la nostra relació.

Comptem una àmplia xarxa d’especialistes gràfics i de disseny, fotografia i producció audiovisual, il·lustració, traducció lingüística, gestió cultural i desenvolupadors tecnològics per tal de donar una resposta integral als requeriments de cada client.

Directora
Gemma Bruna

Periodista amb més 20 anys de trajectòria en l’àmbit salut, social i també polític. Parteixo de la meva àmplia experiència en comunicació corporativa i com a periodista en diversos mitjans de comunicació per oferir una comunicació al detall, amb solucions a mida per a cada necessitat de comunicació.

Llicenciada en Ciències de la Comunicació he treballat com a directora de Comunicació del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, cap del servei de salut de l’agència Europa Press de Catalunya i també responsable de l’àrea de política municipal a Barcelona. També vaig treballar per a l’Agència Catalana de Notícies i al gabinet de comunicació i captació de fons de Mans Unides.

Amb els meus coneixements intento capgirar aquell lema, tant cert i estès, que diu que actualment el gran problema de la comunicació és que no escoltem per comprendre, sinó que escoltem per respondre.

Gràfiques i disseny
Gabi Beneyto
Xavi Fontan (A2 Disseny)

Gestió cultural
Pep Marés (Amesmarmesvela)

Il·lustració
Laura Varela
Silvia Morilla
Gabi Beneyto

Web i desenvolupament tecnològic
Fernando Catalán (Ámbitos)

Fotografia
Laura Guerrero
Jordi Pizarro

Vídeo
Xavier Fajarnés

Edició i revisió lingüística
Diana Argelich (TextosBCN)
Jordi Curell

Gabinet de premsa i continguts
Gemma Bruna