Diuen

El Periódico 25/4/2019

Entrevista

Entrevista a Gemma Bruna sobre la creació del segell Calaix del record i el blog De petita, el projecte d’escriptura i de creació de llibres de memòries per a persones anònimes. Entrevista realitzada per la periodista Carme Escales.

El Periódico 13/3/2019

Reportatge

Reportatge sobre els tallers d’escriptura i oralitat per a persones grans que oferim a través dels Espais de suport que Mémora té Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat i Manresa.

RAC1 9/8/2018

Entrevista

Entrevista a Gemma Bruna i Josep París, autors del llibre Cuídate. Quince vivencias personales de cuidadores (Plataforma editorial) al programa Tot és possible, presentat per Elisenda Camps a RAC1.

Ràdio 4 27/5/2018

Entrevista

Entrevista a Gemma Bruna i Josep París, autors del llibre Cuídate. Quince vivencias personales de cuidadores (Plataforma editorial) al programa De boca a orella de RNE4, dirigit i presentat per la periodista Sílvia Tarragona.

El Periódico 14/7/2017

Reportatge

Reportatge sobre els tallers d’escriptura i oralitat per a persones grans que oferim a través dels Espais de suport que Mémora té Barcelona, l’Hospitalet.

Movistar TV 25/6/2017

Entrevista a Gemma Bruna

Participació de Gemma Bruna al programa literari Convénzeme, presentat per la periodista Mercedes Milà per explicar quin llibre recomanaria (Z verda) i quin no (Z vermella).

El Punt/AVUI 18/6/2017

Notícia

Notícia sobre la presentació del llibre Mà d’infermera. Quinze perfils humans de la infermeria a Girona, elaborat per al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Girona.

Diari Expansión 27/4/2016

Notícia

Notícia sobre la publicació del llibre 20 anys, 20 mirades, elaborat per a l’Institut Català d’Oncologia coincidint amb els 20 anys de la seva creació.

Diari ARA 30/4/2015

Entrevista

Entrevista a Gemma Bruna sobre el blog De petita i el segell del Calaix del record, el projecte d’escriptura i de creació de llibres de memòries per a persones anònimes. Entrevista realitzada per la periodista Marta Rodríguez.