Project Description

Gabinet de premsa

Gabinet de premsa
Organització de la I edició dels Premis a la millor coordinació de la sanitat catalana
Societat Catalana de Gestió Sanitària

La Societat Catalana de Gestió Sanitària, adscrita a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, ha organitzat la I edició dels Premis als millors projectes de Coordinació i Integració de la Sanitat Catalana, que pretenen destacar projectes que ja són una realitat i que són una mostra excel·lent de coordinació entre diversos nivells assistencials –atenció primària, atenció especialitzada, sociosanitària i social-.

L’objectiu final de tots aquests projectes és millorar els resultats i també garantir una millor continuïtat assistencial per part de la població atesa. Els premis, que es van entregar en un acte celebrat a la seu de l’Acadèmia, es van entregar després que el jurat dels guardons rebés més d’un centenar de candidatures.

L’acte, presentat per la periodista Xantal Llavina, va comptar amb una conferència a càrrec d’Àngel Castiñeira, director del programa “Pensar el Lideratge” d’Executive Education d’ESADE Bussiness School.

Els equips guardonats van ser professionals del Consorci Sanitari de Terrassa, el Servei d’Atenció Primària de l’Anoia, l’Hospital del Mar, el Parc Sanitari Pere Virgili i l’Equip d’Atenció Primària Bordeta-Magòria i l’Àmbit Barcelona ciutat de l’Institut Català de la Salut.

Client: Societat Catalana de Gestió Sanitària
Any: Desde 2015
Categoria: Eventos
Col·laboradors: Disseny (disseny) i Laura Varela (il·lustració)

Projecte anterior
Proyecto siguiente