Project Description

Esdeveniments

Esdeveniment
Organització de la Jornada del Right Care
Societat Catalana de Gestió Sanitària

La Societat Catalana de Gestió Sanitària, a través de la seva secció de Gestió Clínica, organitza anualment la seva jornada anual del Right Care, en el qual posa sobre la taula aspectes d’actualitat vinculats amb la corrent del Right Care. Aquestes jornades, que es van iniciar l’any 2013, tenen cada any més èxit de públic i assistència i han aconseguit fer-se un forat en l’agenda d’actes de referència en aquest àmbit.

Es tracta d’un moviment, impulsat per Bernard Lown, cardiòleg i premi Nobel de la Pau i fundador de Lown Institut de Boston, que pretén motivar els professionals de la salut a adoptar les pràctiques més adequades a cada persona atesa, amb la seva implicació en la presa de decisions i evitant algunes pràctiques que, tot i que sovint estan molt arrelades, no aporten valor per als pacients i malbaraten recursos.

En el marc de la celebració d’aquestes jornades s’ha comptat amb la participacio de l’hematòleg-oncòleg Vinay K. Prasad MD MPH, el director de polítiques i col·laboracions del National Vices al National Health Services, Don Reeding, la directora general de l’Associació Professional d’Infermeres d’Ontario, Doris Grinspun, l’endocrinòleg de Mayo Clinic, Víctor Montori, el director de Buurtzorg, Jos de Blok, entre d’altres.

Client: Institut Català d’Oncologia
Any: 2015
Categoria: Llibre
Col·laboradors: Ortega i Palau SL, Anna Achon fotografia, Gràfiques Cuscó.

Projecte anterior
Projecte següent